Termékek

Áramlásmérés

Csővezetékben áramló folyékony vagy gáznemű közegek mérése, kijelzése. Sok esetben elegendő a térfogatáram mérése, azonban egyre több helyen merül fel a tömegáram közvetlen mérésének szükségessége.

Termékek megtekintése

Nyomásmérés

A távadók mérő-és szabályzó rendszerekben nyomás, abszolút nyomás , illetve nyomáskülönbség mérésére és az azzal arányos villamos egyenáramú jel távadására szolgálnak. Felhasználhatók minden olyan fizikai paraméter mérésére, mely visszavezethető nyomás -, illetve nyomáskülönbség mérésére.

Termékek megtekintése

Hőmérsékletmérés

Különféle egyszerű bimetál- és ellenállás hőmérők ipari kivitelben. Helyi kijelzéssel és távadó kivitelben.

Termékek megtekintése

Hőmérséklet szabályozás

Egy-, két-, és hárompólusú hőmérséklet szabályzók és korlátozók végzik el a hőmérséklet szabályzási feladatokat, de távhőmérők és hő elemek is segítik a hőmérséklet beállítását.

Termékek megtekintése

Egyéb analóg automatikai elemek

Nagy teljesítményű motorok rezgésfigyelését figyelő távadók, rezgéskeltők valamint környezetvédelem során használható, vizek felszínén úszó olajfilmet jelző műszer.

Termékek megtekintése

Szintmérés

Tartályra szerelt szint- és fajsúlymérő szintmérők, hordozható szint és hőmérsékletmérő eszköz. Kutak vízszintjét mérő távadó és tartályok szintkapcsolói.

Termékek megtekintése

Szintmérés egyéb eszközei

A folyadékszintmérés és készletszámítás egyéb elemei, mint az átlaghőmérő.

Termékek megtekintése

Manométerek

A manométer olyan egyszerű nyomásmérő műszer, mely folyadékok és gázok nyomásának mérésére alkalmas. A népszerű Bourdon-csöves manométerek mellett kínálatunkban jelen vannak a leválasztó membrános illetve egyéb speciális műszerek is.

Termékek megtekintése

Villamos mérés, szabályozás

Digitális mérőműszerek, hálózati mérők, ipari folyamatvezérlők, teljesítmény szabályzók , regisztrálók és a mérőhálózatok egyéb összetevői, moduljai valamint különböző táblaműszerek választéka.

Termékek megtekintése

Üzemviteli szerelvények

Különböző csőidomok és csőcsatlakozó fittingek, gömbcsapok, szelepcsoportok és nagy nyomású tűszelepek, kábelbevezető tömszelencék műszeripari alkalmazásokhoz.

Termékek megtekintése

Gáz- és tűzjelzés

Kézi gázszivárgás keresők, telepített gázveszély jelzők és szénmonoxidjelzők független csatornákkal, korszerű elektronikával és a jelzések távadásával. Különféle korszerű tűzjelzők konfigurálása.

Termékek megtekintése

Egyedi fűtőszálgyártás

Kiváló fűtőszál alapanyagokból a kívánságnak, mintának megfelelő formájú, teljesítményű egyedi fűtőszálak gyártása.

Termékek megtekintése